Večerja na zajli

Romantični večer čisto drugače

Večerja na zajli

Si predstavljajte intimno večerjo v lastni restavraciji pod tisočimi zvezdami, 1500 m visoko v objemu Kamniško-Savinjskih Alp z vrhunsko kulinarično ponudbo? To niso sanje ampak resničnost!

Najbolj romantična večerja v najbolj intimni restavraciji na svetu


Gostilna Dvor Jezeršek in Gostilna Krištof

V prijetnem ambientu na nenavadnem kraju pripravljata nepozabno kulinarično doživetje – Večerjo na zajli. Kabine krvavške žičnice se posebej za to priložnost spremenijo v majhne zasebne restavracije. Najmanjša restavracija pod zvezdami lahko sprejme največ štiri osebe za vrhunsko kulinarično izkušnjo s tremi hodi v zasebni kabini žičnice. Večerja se konča s sladkim presenečenjem v bližnji planinski koči. Če želite svoje najdražje res presenetiti z nenavadno in nepozabno izkušnjo, je Večerja na zajli prava izbira.

Cena večerje: 59,90€ na osebo.

Meni

Prijave za večerjo sprejemamo na: marketing2@rtc-krvavec.si ali izpolnete prijavni obrazec (desno zgoraj).

Omogočena je tudi nočitev na planini Krvavec, v Hotelu Krvavec. Nočitev z zajtrkom = 50€/osebo/noč. Rezervacije na: booking@rtc-krvavec.si ali preko telefona: 051 350 830.

Organizatorji:

  • RTC Krvavec
  • Jezeršek gostinstvo
  • Gostilna Krištof

Partnerji:

  • Odeja Škofja Loka

SMUČURASKO KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Tukaj so smučarske vozovnice ugodnejše

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Naj smučišče v Sloveniji. Naši ratrakisti tako z veseljem vsak dan, pred zoro, na strminah za vas uredijo sveža snežna rebrca. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni.

Smučišče Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno smučarsko izkušnjo.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!