Pohodništvo

V OSRČJU KAMNIŠKO SAVINJSKIH ALP

Pohodništvo

Izhodiščnih točk je več in lahko izbirate med izhodiščem na spodnji in zgornji postaji kabinske žičnice Krvavec, ter se odpravite na planino, kjer vas čaka mnogo pot do osrčja Krvavca, na Plažo Krvavec. Po okusni malici se naprej odpravite do vrha Krvavca, vrha Velikega Zvoha, kjer se nahaja umetno ustvarjeno jezero ali pa proti Dolgi Njivi, kjer imate možnost uživati v prijetnih pogledih na pašočo se živino, ki tukaj pri nas še vedno prosto uživa v svojih obrokih.Ponosni smo tudi na energetske točke, ki smo jih s pomočjo nihala izmerili za vas in jih lahko najdete označene na zemljevidu - po zemljevidu vprašajte v Hotelu Krvavec ali na blagajni spodnje postaje kabinske žičnice Krvavec.

V primeru, da vas ujame dež pa vam bomo na Plaži Krvavec postregli okusno enolončnico ali pa kaj sladkega poleg kavice, da huda minuta mine.

Pripravljeni dobro boste, če boste računali na vse mogoče pogoje. Na Krvavcu se namreč megla in oblaki zelo radi sprehodijo prav pri tleh, zato ne pozabite niti na fotografije, ki bodo še dolgo krasile vaš spomin.

Če si želite izrednih dogodivščin ob pohodništvu in bi želeli izlet organizirati za večjo ekipo, potem nam pišite na marketing3@rtc-krvavec.si, kjer vam lahko ponudimo kosilo v "culi" poznan pod imenom: Kulinarični piknik s culo, ki ga boste s seboj odnesli na priljubljeno mesto in si tam pripravili svojo pojedino.

Izbir je mnogo, vaša pa naj bo tista taprava, za okrepiti telo in duha.

Se vidimo na Krvavcu! ;)

BIKE PARK KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Ob mnogih drugih aktivnostih vam na Krvavcu nudimo pestro izbiro gorsko kolesarskih poti.

Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med Bike parki v Sloveniji, kar znaša približno 1200 metrov višinske razlike od Hotela Krvavec do spodnje postaje kabinske žičnice. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del Bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in dobrih 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice.

Furanje v Bike parku Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno gorsko kolesarsko izkušnjo.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!