Gostinska ponudba

Restavracija Krvavec

Restavracija Krvavec, visoko nad oblaki na smučišču, predstavlja pravo gurmansko oazo s čudovitim razgledom na zasnežene vrhove gora. S svojo edinstveno atmosfero in elegantnim dizajnom ponuja gostom nepozabno kulinarčno izkušnjo. Sveže pripravljene specialitete lokalnih sestavin in vrhunska vinska karta so le nekaj razlogov, zakaj je Restavracija Krvavec priljubljena destinacija med smučarji in ljubitelji narave.

Gostje lahko uživajo v okusnih jedeh, kot so tradicionalne gorske specialitete, sveže ulovljena morska hrana in izvrstne sladice, vse to ob spremljavi vrhunskih vin in lokalnih piv. Restavracija je opremljena s toplimi lesnimi elementi, ki ustvarjajo prijetno vzdušje, ki vabi k sprostitvi po aktivnem dnevu na smučeh.

Plaža Krvavec

Gostinski lokal Plaža Krvavec je pravo presenečenje gorskega smučišča. S svojo sproščeno atmosfero, ki spominja na obalno okolje, ponuja edinstveno izkušnjo na visoki nadmorski višini. Ta inovativen prostor združuje uživanje v sončenju na udobnih ležalnikih s čudovitim razgledom na okoliške vrhove.

Plaža Krvavec je znana po širokem izboru pijač, ki jih pripravljajo iz lokalnih sestavin, in po okusnih prigrizkih, ki popestrijo vaše smučarske dni.

Oba gostinska lokala, Restavracija Krvavec in Plaža Krvavec, predstavljata neizpodbiten del smučarskega doživetja, kjer se vrhunska kulinarika in edinstvena atmosfera združujeta z živahnostjo gorskega okolja.

Vas zanima več?

Povpraševanje

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!