Energijski park

Na vrhu Zvoha je posebna energija

Energijski park

Že staroselci so poznali skrivnostne moči naravnih virov. Naša narava sestoji iz petih elementov (voda, ogenj, zemlja, zrak in veter), ki so prisotni v vsaki strukturi našega planeta. V gorskem svetu seveda prevladujejo drugačne zakonitosti, kot v dolini, zato je mogoče sklepati, da se naše telo drugače obnaša v višjih legah - denimo manj kisika vpliva na prilagoditev dihalnega sistema v človeškem telesu in temu se vsako bitje v naravi mora spontano prilagoditi.Novo na Krvavcu: Energijski park na vrhu Zvoha

Že staroselci so poznali skrivnostne moči naravnih virov. Naša narava sestoji iz petih elementov (voda, ogenj, zemlja, zrak in veter), ki so prisotni v vsaki strukturi našega planeta. V gorskem svetu seveda prevladujejo drugačne zakonitosti, kot v dolini, zato je mogoče sklepati, da se naše telo drugače obnaša v višjih legah - denimo manj kisika vpliva na prilagoditev dihalnega sistema v človeškem telesu in temu se vsako bitje v naravi mora spontano prilagoditi. Znano pa je, da določena področja ugodno vplivajo na človeka. Gorski svet s strani čistosti zraka, hladnejših temperatur in neokrnjene narave gotovo na vsakega človeka pusti nek pozitiven vtis. Staroselci so bili prepričani, da so določene točke na zemlji tudi podprte z drugačno, močnejšo energijo, kar je mogoče izkusiti, zato smo točke izmerili tudi mi in jih ustrezno tudi označili.

Planina Krvavec je tako s svojo ugodno lego pravi kraj za počitek, rekreacijo in polnjenje baterij. Vsekakor pa obstajajo tudi določene točke na planini, ki imajo zaradi svoje lege večjo pretočnost energije. Te točke so izmerjene po Bowisovi lestvici in imajo vse natančne opise ob tablah in klop ob vsaki energetski točki.

Priporočljivo je, da ob energetskih točkah posedite za krajši čas v tišini in prisluhnete kako se vaše telo odziva na določeno točko. Vsaka energetska točka ugodnejša za določeno področje telesa.


Na pametnih mobilnih napravah si lahko naložite tudi aplikacijo
s klikom na spodnji gumb ali na povezavi
https://energijski-park.rtc-krvavec.si/

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!