Pot pastirskih škratov

Nepozabno pravljično doživetje za vso družino

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!
Pravljično-doživljajska pot vas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter vas napolni s svojimi dih jemajočimi razgledi. Podajte se na lov za biseri Ajdovskih deklic, obiščite Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov!Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter vas napolni s svojimi dih jemajočimi razgledi. Podajte se na lov za biseri Ajdovskih deklic, obiščite Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov!

Kdor dobro opazuje in začuti naravne lepote Krvavca, ta bo z lahkoto razrešil čarobni izrek, ki prežene škratji urok in prinese pravo pastirsko nagrado.

S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratje pisave. Posebna čustva in doživetja ob poti dodatno spodbuja kar 16 lesenih skulptur živali in škratov s Krvavca.

#Vsako drugo soboto v poletju imamo brezplačno vodenje po Poti pastirskih škratov - termini:

  • 22.7.2023 - zbor ob 10. uri na zgornji postaji kabinske žičnice
  • 5.8.2023 - zbor ob 10. uri za zgornji postaji kabinske žičnice
  • 19.8.2023 - zbor ob 10. uri na zgornji postaji kabinske žičnice

Na blagajni spodnje postaje RTC Krvavec kupite paket, ki vsebuje prevoz s kabinsko žičnico in štirisedežnico Tiha dolina ter Škratovo beležko. Samostojna Škratova beležka, ki je vstopnica za pravljično-doživljajsko pot, je naprodaj tudi v Brunarici Sonček na Krvavcu.

Sprehodite se po Poti pastirskih škratov na Krvavcu in doživite polno škratjih presenečenj!

Cenik Bike Park Krvavec

Feugiat pretium nibh ipsum consequat. Tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur gravida. Venenatis lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!