Kolesarjenje

Po Krvavcu z električnimi kolesi

Kolesarjenje

Od tega poletja naprej lahko planino Krvavec raziskujete tudi z električnimi kolesi. Na izbiro imate dve vrsti koles in sicer pol-vzmetena in polno-vzmetena, ki si jih lahko izposodite na spodnji in zgornji postaji kabinske žičnice ter v recepciji Hotela Krvavec.Kolo si lahko sposodite vsak dan med 9. in 17. uro.#Po Krvavcu z električnimi kolesi

Od tega poletja naprej lahko planino Krvavec raziskujete tudi z električnimi kolesi. Na izbiro imate dve vrsti koles in sicer pol-vzmetena in polno-vzmetena, ki si jih lahko izposodite na spodnji in zgornji postaji kabinske žičnice ter v recepciji Hotela Krvavec. Kolo si lahko sposodite vsak dan med 9. in 17. uro.

Kam s kolesom na Krvavcu?

Čaka vas pestra izbira urejenih popotniških poti, katerih se lahko poslužite, nad Plažo Krvavec. Najvišji vrh planine Krvavec, Zvoh je na voljo kot idiličen vzpon, če ste kolo najeli pri Hotelu Krvavec.

V primeru, da ste za daljšo kolesarsko turo, se lahko od spodnje postaje kabinske žičnice Krvavec vzpnete po hribu navzgor, vse do Plaže Krvavec, do kamor vas pelje popolnoma asfaltirana cesta.

Tretja opcija pa je prevzem kolesa na spodnji postaji kabinske žičnice Krvavec ter obisk sosednjih vasi, ter krožna vožnja in vzpon na Možjanco do točke prevzema kolesa, na spodnji postaji kabinske žičnice Krvavec.

Na vsaki od omenjenih poti, bodo nastali spomini z najlepšimi razgledi na dolino in okoliške vrhove. Na vsako pot pa s seboj gotovo nesite dovolj vode in kakšen prigrizek. Na Plaži Krvavec imamo poleg vsakodnevne, lokalne ponudbe kulinaričnih dobrot tudi energijske tablice.

Če vas vleče malo dlje, pa si poglejte možne kolesarske ture in izletniške točke na spletni strani: https://slovenia-outdoor.com/destinations/ljubljana_in_osrednja-slovenija/

Možnost najema ostale opreme

Poleg kolesa si boste na omenjenih lokacijah lahko izposodili tudi čelado ter rokavice, proti doplačilu.

Cenik za izposojo kolesa: https://rtc-krvavec.si/cenik-urnik/

V primeru vprašanj smo vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu info@rtc-krvavec.si ter po telefonu na 04 25 25 949.

Možnost prevzema in vračila e-kolesa je mogoča samo v obratovalnem času RTC Krvavec in sicer med 9. uro zjutraj in 17. uro vsak delovni dan. V primeru zamude se obračuna +1 dan za najem kolesa. Ob najemu električnega kolesa je obvezno plačilo kavcije v višini 100€ (plačilo kavcije je mogoče samo v gotovini). RTC Krvavec si pridržuje pravico, da najem električnega kolesa zavrne, zaradi izrednih situacij (slabe vremenske razmere, slabe vozne razmere zaradi posledice neurij itn.), brez pojasnila.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!