Pustolovski park in avanturistične aktivnosti

Adrenalinski Krvavec

Pustolovski park in avanturistične aktivnosti

Čisto nov Pustolovski park Krvavec vas bo popeljal na ednistveno pustolovščino z aktivnimi doživetji, premagovanjem ovir in testiranjem lastnih spretnosti. Poleg zabave za vsakega posameznika, pa lahko kot ekipa skupaj preživite kvaliteten skupni čas, v objemu naravePustolovski park

Čisto nov Pustolovski park Krvavec vas bo popeljal na ednistveno pustolovščino z aktivnimi doživetji, premagovanjem ovir in testiranjem lastnih spretnosti. Poleg zabave za vsakega posameznika, pa lahko kot ekipa skupaj preživite kvaliteten skupni čas, v objemu narave.

Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki se v obliki avanturistične poti vije skozi gozd. Poligon vas popelje med drevesa, ki so med seboj prepletena z različnimi plezalnimi izzivi. Uživali boste lahko v izzivih na napravah različnih težavnostnih stopenj, ki jih boste premagovali in se ob tem zabavali. Skrbno varovana pustolovščina bo pravi izziv tako za najbolj izkušene ljubitelje plezanja, kot za čiste začetnike.

Plezalni stolp

Na planini Krvavec je mogoče tudi balvansko plezanje, s klasičnim sistemom varovanja, ki ga omogočamo ob spremstvu in LE za zaključene skupine - o tem se pozanimajte na kontakt podan spodaj.

Ob morebitnih vprašanjih za organizacijo vaše izkušnje smo vam na voljo na e-mail naslovu: info@rtc-krvavec.si.

Lokostrelstvo

Poleg mnogih aktivnostih lahko v poletnem času na planini Krvavec skupaj z družino ali pa ekipo prijateljev uživate ob druženju v lokostrelstvu in se pomerite v streljanje v oddaljene tarče z lesnimi loki.

Profesionalna oprema je vključena v dogodivščino, potrebna pa je predhodna prijava, saj je ob prihodu nove skupine potrebno imeti spremstvo.

Naš animator vam bo prijazno pokazal vsa parvila, ki zadevajo lokostrelstvo te narave in omogočil varno igro vaši skupini.

BIKE PARK KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Ob mnogih drugih aktivnostih vam na Krvavcu nudimo pestro izbiro gorsko kolesarskih poti.

Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med Bike parki v Sloveniji, kar znaša približno 1200 metrov višinske razlike od Hotela Krvavec do spodnje postaje kabinske žičnice. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del Bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in dobrih 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice.

Furanje v Bike parku Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno gorsko kolesarsko izkušnjo.

Cenik Bike Park Krvavec

Feugiat pretium nibh ipsum consequat. Tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur gravida. Venenatis lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!