SONČNO

TEMPERATURA

12 km/h

SEVEROZAHODNIK

Krvavec - kolesarska dirka po Sloveniji

Kolesarska dirka za pokal Krvavca

Datum: 15. junij 2024

Ura: 10:00

Lokacija: Kamnik - Krvavec

Doživite nepozaben kolesarski vikend od 14. do 16. junija 2024! Pridružite se nam na navdušujočem kolesarskem dogodku, ki bo navdušil ljubitelje kolesarstva vseh starosti.

Vabljeni k udeležbi na dirki.

PONUDBA NAMESTITVENIH IN GOSTINSKIH KAPACITET NA KRVAVCU


Namestitvena in gostinska ponudba


Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, v neposredni bližini smučišča, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Gostinska ponudba

Krvavec je idealen kraj za razvajanje, uživanje, jedačo in pijačo, razglede, sprostitev ... prostor, kjer vas razvajamo s številnimi dogodki.

SMUČARSKO KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Ugodnejše smučarske vozovnice

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Naj smučišče v Sloveniji. Naši ratrakisti tako z veseljem vsak dan, pred zoro, na strminah za vas uredijo sveža snežna rebrca. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni.

Smučišče Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno smučarsko izkušnjo.