Obletnice in praznovanja

Rojstni dan, obletnica poroke, posebna priložnost

PRAZNOVANJA IN OBLETNICE

Najboljše je, ko se lahko ob jubilejnem dogodku zberete v družbi najdražjih ljudi in se ob zabavi, odlični kulinariki in neokrnjeni naravi prepustite lepotam planine Krvavec, med tem ko vstopite v novo obdobje vaše poti. Rojsnodnevne obletnice, obletnice poroke, obletnice odprtja podjetja in ostali veliki mejniki, se bodo ovekovečili na planini Krvavec v družbi pustolovščin, ki bodo v mislih še dolgo krasile vaš spomin.Obletnica poroke

Opravita obnovitev vajine zaobljube na terasi najvišje ležečega hotela v Sloveniji, Hotela Krvavec. Osebje bo za vaju pripravilo vzdušje, vidva pa si izberita najljubšo kulinarično ponudbo in ob družbi svojih najdražjih proslavita vajin dan.

Rojstni dan

Rojstni dan vam pripravimo lahko v Pustolovskem parku Krvavec, kjer boste ob adrenalinskih doživetjih neizmerno uživali, po tem pa se boste lahko odpravili v Hotel Krvavec, kjer vas bo pričakala topla malica in kaj svežega za žejo. Možnost imate tudi, da izbirate med ostalimi aktivnostmi poletnega Krvavca, ki so: spusti s tubami, spusti z gorskimi go-karti, lokostrelstvo, zbijanje ruskih kegljev in zbijanje lesenih klad. Izbira je vaša, naš namen pa je, da vam rojstni dan ostane v najlepšem spominu.

Obletnica ustanovitve podjetja

Najboljše ekipe si zaslužijo najboljša doživetja, ki bodo ostala še dolgo v spominu in bodo pestrila vsakodnevne pogovore ob obujanju le teh v podjetju. Dobra klima v podjetju je nujno potrebna za uspešnost tima, povezanost med zaposlenimi in učinkovitost podjetja. Zaposleni bodo imeli možnost izbire med različnimi aktivnostmi, kot so: Pustolovski park Krvavec, spusti z go-karti, spusti s tubami, lokostrelstvo in ruski keglji. V primeru dežja so v notranjosti Hotela Krvavec na voljo še namizni nogomet, namizni golf, namizni tenis v sklopu sobe za zabavo.

Vse podrobnosti in rezervacije so mogoče na: marketing3@rtc-krvavec.si

BIKE PARK KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Ob mnogih drugih aktivnostih vam na Krvavcu nudimo pestro izbiro gorsko kolesarskih poti.

Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med Bike parki v Sloveniji, kar znaša približno 1200 metrov višinske razlike od Hotela Krvavec do spodnje postaje kabinske žičnice. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del Bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in dobrih 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice.

Furanje v Bike parku Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno gorsko kolesarsko izkušnjo.

Cenik Bike Park Krvavec

Feugiat pretium nibh ipsum consequat. Tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur gravida. Venenatis lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!