SONČNO

TEMPERATURA

30 cm

SNEŽNA ODEJA

15 cm

NOVOZAPADLI SNEG

12 km/h

SEVEROZAHODNIK


Spoštovani. Blagajna obratuje vsak dan od 7:45 do 17:00 ure, v času nočnega sankanja pa do 18:00. Vabljeni!

Zadnjič posodobljeno: 24. januar 2024, 7:45

Apres ski na plaži

Dogajanje v marcu na Krvavcu

Datum: Marec 2024

Ura: 14:00

Lokacija: Plaža Krvavec

Zabave bodo potekale vsako soboto v marcu od 14. ure dalje! Pripravite se na vrhunsko smučanje in nepozabne trenutke ob zvokih najbolj vročih ritmov! Naša sončna terasa bo pravo prizorišče za smučarsko druženje, sprostitev in vrhunsko zabavo.

Vabljeni na koncerte po smučanju

PONUDBA NAMESTITVENIH IN GOSTINSKIH KAPACITET NA KRVAVCU


Namestitvena in gostinska ponudba


Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, v neposredni bližini smučišča, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Gostinska ponudba

Krvavec je idealen kraj za razvajanje, uživanje, jedačo in pijačo, razglede, sprostitev ... prostor, kjer vas razvajamo tudi s številnimi dogodki.

SMUČARSKO KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Ugodnejše smučarske vozovnice

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Naj smučišče v Sloveniji. Naši ratrakisti tako z veseljem vsak dan, pred zoro, na strminah za vas uredijo sveža snežna rebrca. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni.

Smučišče Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno smučarsko izkušnjo.