Kolesarski festival na Krvavcu od 14.6. do 16.6.2024

Datum: 14.6. - 16.6.2024

Ura: Cel vikend

Lokacija: Krvavec


𝗞𝗢𝗟𝗘𝗦𝗔𝗥𝗦𝗞𝗜 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝗡𝗔 𝗞𝗥𝗩𝗔𝗩𝗖𝗨, 𝟭𝟰.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰 - 𝟭𝟲.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰


𝗣𝗘𝗧𝗘𝗞, 𝟭𝟰.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰: OTVORITEV BIKE PARKA IN KOLESARSKI PIKNIK

V petek, v popoldanskih urah, bomo otvorili poletno sezono in BIKE PARK KRVAVEC, ki med drugim nudi tudi največjo višinsko razliko spusta v Sloveniji. Od 13. ure naprej bo na Plaži Krvavec pravi kolesarski piknik, test gorskih koles ter hladno pivo. Za vzdušje bo poskrbel DJ Vlado.

𝗦𝗢𝗕𝗢𝗧𝗔, 𝟭𝟱.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰: DIRKA ZA POKAL KRVAVCA IN CILJ 4. ETAPE 30. DIRKE PO SLOVENIJI

Sobota je v načrtu festivala označena, kot glavna, saj bomo gostili kar dve kolesarski tekmi. Ogreli se bomo z dirko rekreativcev, ki bo ob 10.00 uri startala na Glavnem trgu v Kamniku ter se okoli 12.30 ure zaključila na Plaži Krvavec. Seveda ob koncu sledi tudi slavnostna podelitev nagrad in pokalov najboljšim. Po krajšem oddihu navijaških grl pa bomo z največjim veseljem pozdravili prihod kolesarjev v cilj kraljeve 4. etape Dirke po Sloveniji. Seveda pa nam bodo tudi ta dan, skozi celoten dan delali družbo različni razstavljavci kolesarske in druge športne opreme ter DJ. Seveda bomo poskrbeli tudi za vaša žejna grla in lačne želodce s ponudbo hrane in pijače na Plaži ter v Tihi dolini, kjer se bodo najmlajši lahko medtem igrali na napihljivih igralih.

𝗡𝗘𝗗𝗘𝗟𝗝𝗔, 𝟭𝟲.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰: DRUŽINSKI KOLESARSKI FESTIVAL

Nedelja je vedno čas za družino in tudi tokrat ne bo nikakršne izjeme. Najmlajši se bodo lahko preizkusili v vožnji na pumptrack-u v Tihi dolini, medtem ko bomo za vaše nedeljsko kosilo poskrbeli mi, z raznoliko gostinsko ponudbo. Zabava otrok in prijetno druženje med gorskimi vrhovi je pravi recept za prijetno preživet nedeljski dan, ki se bo hitro prevesil v pozno popoldanske ure, ko bomo skupaj držali pesti in glasno navijali ob ogledu nogometne tekme, na Plaži Krvavec, med Slovenijo in Dansko.

Z nami bodo tudi INTERSPORT, SPORT STUDIO, ZUATU, PROLOCO, ASA NAKLO, RODEOTEAM, ŠPORT 11, VELO, SVET ZABAVE, COCA COLA, PROTEINI.SI, ALPINA, LOACKER in še mnogi drugi.

Ker Krvavec ponuja še veliko več, kot zimske radosti, vas vabimo, da se nam pridružite na Krvavcu med 14. in 16. junijem 2024.