Davor Radolfi & Ritmo Loco in pustovanje na Krvavcu

Datum: ODPOVEDANO

Ura: ODPOVEDANO

Lokacija: Plaža Krvavec


ODPOVEDANO


Davor Radolfi & Ritmo Loco in pustovanje na Krvavcu


Datum: 10. 2. 2024

Ura: 14.00

Pustno rajanje na Plaži se bo odvijalo v zvokih hrvaških latino ritmov Davorja Radolfija & Ritmo Loco, zato ne zamudi tega strastnega večera!

Za pijačo poskrbimo mi, za ogrevanje super DJ Domači, za prijetno družbo pa vi!


Kabinska žičnica vozi krožno do 17. ure, potem pa vsako polno uro do 21. ure.

PS: Če se bo pot v dolino in nazaj domov zdela predolga, si lahko že vnaprej rezervirate svojo nastanitev v Hotelu Krvavec: booking@rtc-krvavec.siPoleg vsega pa bomo izbirali NAJ PUSTNO MASKO!


Nagrada: SEZONSKA SMUČARSKA VOZOVNICA ZA SEZONO 2024/2025

Za sodelovanje je NUJNA predhodna prijava kraju dogodka pri našem DJ-ju (do 17. ure). Kasnejših prijav ne bomo upoštevali. V primeru skupinske maske se dodeli dnevne karte celotni skupini v vrednosti sezonske vozovnice.

3-članska strokovna komisija bo odločila o najboljši maski na samem kraju dogodka - Apres ski na Plaži Krvavec, ki poteka med 14. in 19. uro.


Organizator nagradne igre »Najboljša pustna maska 2024«, je RTC Krvavec d. o. o., v nadaljevanju organizator.

Nagradna igra poteka v soboto, 10. 2. 2024, na Plaži Krvavec. Ostalih oblik sodelovanja - slike, videi poslani preko portalov ali drugih komunikacijskih kanalov, ne bomo upoštevali.

PRAVILA

Zmagovalca bomo objavili na pustovanju in bomo dogodek promovirali na Facebook in Instagram strani RTC Krvavec. Pred izročitvijo nagrad mora organizator od nagrajenca v roku 3 dni po razglasitvi prejeti sledeče podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo in davčno številko.

Posredovanje vseh podatkov na e-mail naslov je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

Denarno izplačilo nagrade ali druge kompenzacije niso mogoče. Nagrade niso zamenljive, nagrade niso prenosljive.

NAGRADA

Sezonsko smučarsko vozovnico lahko pošljemo po pošti ali pa jo nagrajenec prevzame na blagajni RTC Krvavec, ki je na spodnji postaji Kabinske žičnice. Vozovnico lahko prevzame v obratovalnem času in s predložitvijo osebnih podatkov, takoj po tem, ko prejmemo vse zahtevane osebne podatke na e-naslov: marketing2@rtc-krvavec.si.

DAVKI IN AKONTACIJA DOHODNINE

Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem), je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi, ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved.

Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam. Preden se nagrada izroči nagrajencu, mora le-ta organizatorju posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo, davčno številko. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika. V skladu z Zakonom o davčnem postopku je nagrajenec tudi za prejem nagrade do vrednosti 42 EUR organizatorju dolžan sporočiti davčno številko.

Organizator bo dobitniku nagrade po pošti poslal potrdilo, ki se bo nanašalo na vrednost nagrade in znesek plačane akontacije davka. Vsi nagrajenci, ki bodo prejeli obvestilo, so dolžni to napovedati v svoji dohodninski napovedi. Organizator NI odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

ODGOVORNOST

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju posredovala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitve. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati, organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook in Instagram strani. Vse morebitne pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacije dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi, ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oziroma neposrednega trženja.

Nagradna igra ni sponzorirana iz strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, prejme organizator nagradne igre.

POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18 let morajo pridobiti pisno dovoljenje staršev oziroma skrbnikov za sodelovanje. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki bodo na pustovanju 10. 2. 2024 in bodo oblečeni v pustni kostum TER bodo za sodelovanje oddali prijavo pri mizi DJ-ja. Za vse morebitne dodatne informacije smo vam na voljo.𝗩𝗦𝗧𝗢𝗣𝗡𝗜𝗡𝗔 = 8 €

  • Velja za vse obiskovalce Apres ski zabave na Plaži Krvavec od 14. ure dalje, svojo Apres ski zapestnico si lahko zagotovite na blagajni Plaže Krvavec ter v recepciji Hotela Krvavec.

  • Ob nakupu povratne vozovnice za krožno kabinsko žičnico je vstopnina za Apres ski zabavo na Plaži Krvavec že vključena v ceno vozovnice. Svojo zapestnico boste prejeli ob nakupu povratne vozovnice na blagajni spodnje kabinske postaje.