Dodatna ponudba:

MARTINOV VIKEND PO KRVAVŠKO

13-15.11.2020

Na Krvavcu pripravljamo prav posebno Martinovo doživetje Vabimo vas, da uživate v jesenskih lepotah Krvavca, mi pa bomo dobrote narave obogatili z Martinovimi dobrotami. Na plaži bomo pekli kostanj, šmorn, jabolka, se sprehajali po prelepi okolici, dan pa zaključili z bogato martinovo pojedino in degustacijo vin v Hotelu Krvavec, kjer boste tudi prenočili. Posebno presenečenje: vse Martine in Martini dobijo Martinovo pojedino BREZPLAČNO!

CENE PAKETOV:

PAKET 1: nočitev z zajtrkom 14.11.-15.11. 2020. Martinova pojedina z degustacijo vin, pečeni kostanj, slastni šmorn… *DODATNA PONUDBA: 1-ura brezplačna uporabe savne, odprti ogenj, bogata izbira zabavnih iger za kratek čas (zbijanje klad, ročni nogomet, zračni hokej…) Cena paketa: 69 eur

PAKET 2: PAKET 1 + dodatna nočitev s polpenzionom, po posebej ugodni ceni Pridružite se nam boste že v petek 13.11.2020 in še dodatni dan uživali v lepotah Krvavca, napolnili baterije na svežem zraku, večer preživeli ob odprtem ognju in se zabavali v vsej dodatni ponudbi hotela in okolice. Cena paketa: 99 eur

Na dopust s turističnimi boni!


Dodatne ugodnosti pri koriščenju turističnih bonov.

Privoščite si nepozabno doživetje in čas za oddih.


Izkoristite turistične bone za počitnice na gorskem zraku. Krvavec vam ponuja veliko možnosti za aktivnosti in dogodivšcine na prostem za vso družino.


Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu.

Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni (ob rezervaciji sporočite recepciji).

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Dodatne ugodnosti pri koriščenju turističnih bonov AKCIJA - Apartmajska hiša Muštrinka plačate 3, bivate 4 dni

Pri bivanju v apartmaju minimalno 3 noči (od nedelje do petka) v apartmajski hiši Muštrinka v mesecu avgustu vam 1 dodatno noč podarimo. Ugodnost velja za vse storitve (najem, najem z zajtrkom ali najem s polpenzionom).

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.

Za lažjo odločitev, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj ključnih informacij kako koristiti turistične bone:


Izpolnite in podpišite izjavo, s katero boste potrdili korišcenje turističnega bona na Krvavcu. Izjavo (obrazec Potrditev unovčitve bona) prinesite s seboj.

Potrditev unovčitve bona - izročite na recepciji

V primeru, da z vami letujejo otroci, katerim niste starši ali skrbniki, morate imeti izpolnjeno in podpisano izjavo staršev ali skrbnikov otroka za unovčitev turističnega bona (obrazec Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona).

Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona (npr. otrok letuje s sosedom) - izpolnite doma in izročite na recepciji

V primeru prenosa turističnega bona na drugo osebo, morate imeti predhodno pravilno izpolnjeno Izjava o prenosu bona), zahtevano izjavo o prenosu bona (obrazec v nasprotnem primeru unovcenje na recepciji ne bo mogoce.

Izjava o prenosu bona - izpolnite doma in izročite na recepciji

 

Nastanitveni paketi

Družinski poletni paketi
Bed & Bike paketi
Pohodniški paketi
Romantični paketi