Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu.

Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.

Triglavska koča

Pravljična hiška na samem smučišču omogoča zaključenim družbam prijetno bivanje in možnost neštetih aktivnosti na Krvavcu.

Triglavska koča leži na smučišču, oziroma poleti na pašniku. V pritličju ima ločen wc in kopalnico, skupni prostor/jedilnico in kuhinjo. V zgornjem nadstropju ima 4 sobe (1. za dve osebi, 2. za tri osebe, 3. za 4 osebe in 4. za 8 oseb). V sobi za dve osebi je trenutno oskrbnik koče, ki skrbi za njeno čistočo in pripravlja zajtrke ter malice.

Zajtrki so v koči, večerja se postreže v Hotelu Krvavec.

Sama koča ponuja čudovite razgleda na Alpe, pašnike in Tiho Dolino ter predstavlja odlično izhodiščno točko za pohode in ostale aktivnosti na hribu.

Na terasi Triglavske koče se lahko okrepčate z domačimi jedmi ter posladkate s krvavškimi Snežnimi kepami.

Topel, v alpskem stilu urejen prostor bo vaše bivanje naredil še bolj prijetno.

 

Nastanitveni paketi

Skiopening paketi
Novoletni paketi
Družinski paketi
Smučarski paketi
Smučaj zastonj