Iščeš REDNO zaposlitev?

Na smučišču Krvavec zaposlimo (M/Ž):

➡️ vodja obratovanja

➡️ žičničar - vzdrževalec strojnik

➡️ žičničar - strežnik

➡️ nadzornik na smučišču

➡️ mehanik - vzdrževalec

➡️ mehatronik

V upravi RTC Krvavec d.o.o. zaposlimo (M/Ž):

➡️ strokovni sodelavec za kontroling

➡️ sodelavec za marketing in organizacijo dogodkov

V Hotelu Krvavec zaposlimo (M/Ž):

➡️ vodja gostinstva

➡️ receptor

➡️ vodja kuhinje

➡️ kuhar

➡️ pomočnik kuharja

➡️ natakar

➡️ sobar

➡️ čistilec

Iščeš študentsko delo v času zimske sezone ?

➡️ pomoč v strežbi v Hotelu Krvavec

➡️ pomoč v kuhinji v Hotelu Krvavec

Vsi zainteresirani nam pišite na kadrovska@rtc-krvavec.si, za več informacij pa nas lahko pokličete v kadrovsko službo na telefon 04 2525 931.


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.