Najbolj romantična večerja v najbolj intimni restavraciji na svetu

Si predstavljajte intimno večerjo v lastni restavraciji pod tisočimi zvezdami, 1500 m visoko v objemu Kamniško-Savinjskih Alp z vrhunsko kulinarično ponudbo? To niso sanje ampak resničnost!

Gostilna Dvor Jezeršek in Gostilna Krištof v prijetnem ambientu na nenavadnem kraju pripravljata nepozabno kulinarično doživetje – Večerjo na zajli. Kabine krvavške žičnice se posebej za to priložnost spremenijo v majhne zasebne restavracije. Najmanjša restavracija pod zvezdami lahko sprejme največ štiri osebe za vrhunsko kulinarično izkušnjo s tremi hodi v zasebni kabini žičnice. Večerja se konča s sladkim presenečenjem v bližnji planinski koči. Če želite svoje najdražje res presenetiti z nenavadno in nepozabno izkušnjo, je Večerja na zajli prava izbira.

*Cena večerje: 59,90€ na osebo.

Meni

Prijave za večerjo sprejemamo na: marketing2@rtc-krvavec.si ali izpolnete prijavni obrazec (desno zgoraj).

Omogočena je tudi nočitev na planini Krvavec, v Hotelu Krvavec. Nočitev z zajtrkom = 50€/osebo/noč. Rezervacije na: booking@rtc-krvavec.si ali preko telefona: 051 350 830.

Organizatorji:

  • RTC Krvavec
  • Jezeršek gostinstvo,
  • Gostilna Krištof

Partnerji:

  • Odeja Škofja Loka

Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki ljubite v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.