Na planini Krvavec imate na voljo tudi adrenalinske spuste. Izbirate lahko med:

Spusti s tubami:

Spusti s tubami potekajo po plastični podlagi, katero za hitrejšo progo poskrbimo z vodo. Ko je v dolini že nevzdržno vroče, je na Krvavcu prijetno sveže s temperaturo in pa tudi z aktivnostmi, kot so tudi spusti s tubami. Vabljeni na poletno osvežitev na planino Krvavec!

Spusti z gorskimi go-karti:

Krvavec vam omogoča zabaven spust po tlakovani progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Aktivnost, ki si jo boste zapomnili za vedno zaradi obilice zabave in dobršnje doze adrenalina. Pustite skrbi v dolini in se na planino Krvavec pripeljite s kabinsko žičnico, nato pa še s 4-sedežnico na vrh go-kart proge, kjer se prava pustolovščina zares začne!

Dobrodošli na gorsko-vodno zabavo na planino Krvavec!

Vse rezervacije sprejemamo na: info@rtc-krvavec.si


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!