Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu! Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Ta vsebuje daljši otroški trak v Gospinci, ograjen in opremljen snežni vrtec ter učne poligone na Gospinci in v Kriški Planini. Šola snežnih športov Krvavec Intersport je edina uradna šola smučanja na smučišču Krvavec.V okviru šole deluje koncesionar Jecom sport, ki zagotavlja pester nabor vsebin pri poučevanju smučanja in deskanja na snegu.

Kje se nahajamo?

Šola smučanja se nahaja v leseni hišici na Gospinci, na platoju pri zgornji postaji kabinske žičnice (pri štirisedežnici Tiha dolina).

Tečaji in individualno učenje za otroke in odrasle

Vsem, ki bi želeli osvojiti smučarsko znanje ali ga le nadgraditi, nudimo tako tečaje kot tudi individualno učenje smučanja ali deskanja na snegu.

Naši izkušeni in licencirani učitelji bodo poskrbeli, da boste na zabaven način osvojili pravilno tehniko smučanja.

Individualno učenje se lahko izvede tako za eno osebo kot za skupino.


Preverite še

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.

Krpljanje

Krpljate lahko v družbi vodnika ali pa si krplje enostavno le izposodite.