VOZNI RED: Ljubljana-Domžale-Krvavec Žičnica

Legenda režimov: SOND - Vozi ob sobotah nedeljah in praznikih v času ugodnih snežnih razmer ZŠP - Vozi od ponedeljka do petka v času ugodnih snežnih razmer v novoletnih in zimskih počitnicah

Prevoz med Ljubljano in smučiščem Krvavec bo na liniji: LJUBLJANA AP – DOMŽALE – žičnica KRVAVEC v času zimskih počitnic zahodnega dela Slovenije od sobote 15. 2. do nedelje 23. 2.2020.

Cena vozovnice:

  • odrasli 7,20 EUR
  • otroci do 14. leta 6,60 EUR otroci

Cena velja samo ob nakupu paketa (povratna avtobusna in smučarska vozovnica). V primeru, da potnik kupi samo vozovnico za prevoz, velja cena po veljavnem linijskem ceniku v višini 4,10 EUR. Prevoz prtljage se ne zaračuna.


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.