Pustolovski park

Čisto nov Pustolovski park Krvavec vas bo popeljal na ednistveno pustolovščino z aktivnimi doživetji, premagovanjem ovir in testiranjem lastnih spretnosti. Poleg zabave za vsakega posameznika, pa lahko kot ekipa skupaj preživite kvaliteten skupni čas, v objemu narave

Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki se v obliki avanturistične poti vije skozi gozd. Poligon vas popelje med drevesa, ki so med seboj prepletena z različnimi plezalnimi izzivi. Uživali boste lahko v izzivih na napravah različnih težavnostnih stopenj, ki jih boste premagovali in se ob tem zabavali. Skrbno varovana pustolovščina bo pravi izziv tako za najbolj izkušene ljubitelje plezanja, kot za čiste začetnike.

Plezalni stolp

Na planini krvavec je mogoče tudi balvansko plezanje, s klasičnim sistemom varovanja, ki ga omogočamo ob spremstvu in LE za zaključene skupine - o tem se pozanimajte na kontakt podan spodaj.

Ob morebitnih vprašanjih za organizacijo vaše izkušnje smo vam na voljo na e-mail naslovu: info@rtc-krvavec.si.


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki ljubite v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.