Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je da svojim gostom zagotovimo, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki se v obliki avanturistične poti vije skozi gozd. Poligon vas popelje med drevesa, ki so med seboj prepletena z različnimi plezalnimi izzivi. Uživali boste lahko v izzivih na napravah različnih težavnostnih stopenj, ki jih boste premagovali in se ob tem zabavali. Skrbno varovana pustolovščina bo pravi izziv tako za najbolj izkušene ljubitelje plezanja, kot za čiste začetnike.

Poleg pustolovskega parka vam nudimo še druge aktivnosti, ki vam bodo zagotovo bogato zapolnile dan:

Slackline:

Atraktiven poligon, ki je sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost je namenjena razvoju motorično-gibalnih spretnosti, zagotavlja obilico zabave in je popolnoma varna.

Disk golf:

Igra poteka na igralni površini, ki spominja na golf igrišče. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poskusi vreči frizbi. Skratka odlična zabava za celo družino!

Lokostrelstvo:

Lokostrelski poligon z različnimi tarčami je primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

Spust s tubo:

Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi pa spust poln zabave in veselje, s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.

Ob morebitnih vprašanjih za organizacijo vaše izkušnje smo vam na voljo na e-mail naslovu: marketing2@rtc-krvavec.si.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!