Juhuhu! Podaljšek je tu!

Snežni topovi so na polno v akciji in če bo vse po sreči z vremenom, se na sneženih strminah vidimo, paz’te to: v petek, 9. 12. 2022

Da bo čakanje na prvo smuko nove sezone lažje, uvajamo PODALJŠEK PREDPRODAJE! Yeeee!!! Cenejše karte bodo na voljo še do četrtka, 8. 12. 2022, do polnoči.

Svojo smučarsko vozovnico si še vedno lahko zagotovite po nižji ceni, preko spletnega nakupa, na naslednji spletni povezavi: https://skipass.krvavec.eu/

Ob nakupu sezonske smučarske vozovnice vam smučišče Krvavec podarja snežno garancijo + praktično darilo.

POSEBNA UGODNOST

Lanski imetniki sezonskih smučarskih vozovnic prejmete v času predprodaje, 10 % popust ob nakupu nove sezonske vozovnice.

OPOMBA: Popust ne velja za imetnike družinskih sezonskih vozovnic.

Za več informacij smo vam na voljo na 📩 : info@rtc-krvavec.si ali na 📞 : 042525915

Blagajna spodnje postaje kabinske žičnice obratuje od ponedeljka do petka, od 8. do 15. ure.

#furamkrvavec


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.