Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.
Pastirji so jo poseljevali že v rimskem času, črede ovac in konj pa se še danes pasejo na prostranih zelenih pašnih pobočjih.

Poleti se lahko tako, vsako soboto ob 10.00 uri, priključite skupini pohodnikov, ki se z vodičem odpravijo na to prelepo pot. S culo na rami, v kateri se skriva okrepčilna alpska malica, se boste od zgornje postaje kabinske žičnice sprehodili mimo Hotela Krvavec ter proti Zvohu, kjer se tik pred vrhom pot usmeri levo proti planini po imenu Dolga njiva. Tam nas čaka pravljični travnik, kjer se ob pogledu na konje in črede ovac ter idiličnih razgledih na Alpe, okrepčate z alpsko malico in se po počitku odpravite nazaj proti izhodiščni točki.

Cena izleta:

  • 19,00 EUR (vključena malica v culi in vodič)
  • 29,90 EUR (vključen prevoz s kab. žičnico + malica v culi in vodič)
  • 10,00 EUR (cula)

Za več informacij dobite izpolnite obrazec za povpraševanje.


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.