Najem konferenčne dvorane

Kako si predstavljate konferenco? Je to dolgotrajno sedenje v veliki brezosebni dvorani kongresnega centra? Zakaj ne bi svojih dogodkov popestrili z izborom drugačne lokacije. V hotelu Krvavec vam nudimo izjemno delovno okolje, kjer boste na svežem zraku v objemu pristne narave Kamniško-Savinjskih Alp stopili iz svojih okvirjev in hitreje prišli do željenih ciljev. Na voljo je prostor za do petdeset udeležencev, ki pa ga lahko razširimo v večjo dvorano za do 130 udeležencev.

Organizacija seminarja

Seminar v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji se bo vsem udeležencem vtisnil v spomin. Če boste vi poskrbeli za vsebino, bomo mi poskrbeli za prijetno okolje, napitke, prigrizke, kosila in nočitve. Lahko pa vse skupaj prepustite nam in skupaj z našimi partnerji bomo pripravili vsebino, ki vas bo motivirala in vam dala nov delovni elan.


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.