Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov?
Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Kdaj in kje?

Zimska pravljica v belem, ali poroka na cvetočih pašnikih? Na sončni terasi najvišjega hotela v Sloveniji vaju bo poleti spremljal vonj cvetočih gorskih zelišč ter cingljanje kravjih zvoncev. Pozimi pa vaju bo objela elegantna belina snega. Na Krvavcu se lahko poročita tudi cerkveno, saj vama je na voljo idilična kapelica s čudovitim pogledom na Triglav.

Kako?

Vse svate bomo pripeljali do samega prizorišča poroke. Vidva pa imata na voljo več zabavnih načinov prihoda: s sedežnico, s snežnimi sanmi, pasjo vprego ali pa kar na smučeh.

Pogostitev

Poročno slavje lahko nadaljujeta na Plaži Krvavec ali v Hotelu Krvavec. Poročni meni popolnoma prilagodimo vajinim željam; lahko se odločita za gurmansko »slow food« razvajanje, pravo planšarsko pojedino ali kaj vmes.

Poročno slavje in poročna noč

Krvavec je pravi kraj za sproščeno poročno vzdušje, kjer zabava traja do ranega jutra. Pri nas ne boste motili nikogar. Vse svate bomo prenočili po ugodnih cenah, za mladoporočenca pa je brezplačno na voljo poročni apartma. Tako se nikomur ne bo mudilo domov, svatje bodo pozabili na vsakdanji stres in uživali z vama v nepozabni zabavi. Le malo je takih lokacij, kjer lahko dosežete večjo povezanost med svati. Zjutraj boste lahko skupaj zajtrkovali, obujali spomine na preteklo noč in uživali v čudovitem razgledu.

Poročna fotografija

Trenutki ujeti v fotografski objektiv bodo s pravimi fotografijami za vedno ostali spomin na vajin najlepši dan. Kot dodatno storitev vam nudimo tudi najem fotografa.

Okrasitev prostora in poročni šopek

Gorsko okolje Hotela Krvavec pričara posebno vzdušje. V kolikor želite, vama bo prijetna cvetličarka Marja pomagala pri izbiri cvetja in izdelala lično poročno dekoracijo, pa tudi poročni šopek, ki se bo skladal tako z vašim stilom kot gorskim okoljem.

Zakaj poroka na Krvavcu?

  • Lepota gorskega sveta pričara posebno romantično vzdušje.
  • Poročne fotografije so res nekaj posebnega.
  • Čudoviti razgled bo očaral vas in vaše goste.
  • Svatje se lahko sproščeno zabavajo zunaj v pristnem gorskem okolju.
  • Zabava lahko traja pozno v noč, svatje in vi pa se brezskrbno zabavate, saj lahko prenočite na lokaciji. Le malo je takih lokacij, kjer lahko dosežete večjo povezanost med svati. Zjutraj boste lahko skupaj zajtrkovali, obujali spomine na preteklo noč in uživali v čudovitem razgledu.
  • Za vas lahko organiziramo tudi pestro dogajanje v obliki piknika na prostem.
  • Sprejelo vas bo osebje Hotela Krvavec, ki se vam bo na vajin dan popolnoma posvetilo

Preverite še

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.