Vaše kuhinje se ob nedeljah, v poletnem času ne bodo pregrevale. Nedeljsko kosilo častimo mi!

Ob nakupu povratne vozovnice za kabinsko žičnico vam pripada v Hotelu Krvavec BREZPLAČNO NEDELJSKO KOSILO.

Svež gorski zrak ugodno vpliva na počutje človeka, kar je velik privilegij, mi pa naravi dodajamo še skrbno pripravljeno hrano, da poskrbimo za primerno "gorivo", ki ga pohodništvo za človeka tudi zahteva.

Sicer pa je poletni čas posebej čaroben tu, na planini, v objemu gora sploh, če ob poti srečamo prosto pašočo živino, pisane cvetoče pašnike in najlepše razglede na dolino. Odločili smo se, da bomo nudili BREZPLAČNO NEDELJSKO KOSILO v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, Hotelu Krvavec.

Prijazno vabljeni, da nas obiščete.

Se vidimo to nedeljo na Krvavcu!


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.