Organizacija World Ski Awards bo že osmo leto zapored na slavnostni podelitvi v Kitzhbuhlu podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji. Poleg smučišč nagrade podeljo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma po celem svetu.

Da bo kipec najboljšega ostal na vašem in našem Krvavcu, lahko svoj glas za najboljše smučišče oddate na:

https://worldskiawards.com/vote/krvavec-2020

Za najboljši butični ski hotel pa na:

https://worldskiawards.com/…/slovenia-best-ski-boutiqu…/2020

Hvala za vaš glas!

Ekipa RTC Krvavec

WORLD SKI AWARDS 2019

Krvavec v elitni druščini 26 najboljših smučišč na svetu in že četrto leto zapored Najboljše smučišče v Sloveniji

V soboto, 23. 11.2019, je organizacija World Ski Awards v mondenem smučarskem središču Kitzbuehel v Avstriji, podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V elitni druščini 26-ih najboljših smučišč na svetu, je Krvavec, že četrtič zapored v roke dobil smučarskega oskarja za Najboljše slovensko smučišče.

Organizacija World ski awards je že sedmo leto zapored na slavnostni podelitvi v Kitzhbuhlu podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji. Poleg smučišč nagrade podeljo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma po celem svetu.

Smučišču Krvavec, ki je svojega oskarja prejel že pretekla tri leta, je tudi letos pripadel častni naslov: Najboljše slovensko smučišče 2019.

Janez Janša, lastnik in direktor RTC Krvavec je ob prejetju kipca dejal;

V svetu že vrsto let poteka tekmovanje za izbor najboljšega smučišča v državi poimenovan World Ski Awards. V izbor so vključene številne države iz celega sveta in med njimi je tudi Slovenija. Z veseljem in ponosom sporočam, da je RTC Krvavec že četrto leto zapored, v druščini 26 najboljših ski resortov na svetu, prejel naziv Najboljše smučišče v Sloveniji, zasluge za to pa gredo v prvi vrsti celotnemu kolektivu, ki je v minuli sezoni trdo delal, da bi bili obiskovalci zadovoljni, istočasno pa tudi našim obiskovalcem, ki so prepoznali, da se trudimo postati in ostati najboljši med najboljšimi in nas nagradili s svojimi glasovi. Ob prevzemu RTC Krvavca je bil eden od zadanih ciljev ostati med najboljši, kar nam je ponovno uspelo. Stopamo z velikimi načrti v prihodnost, z namenom, da ostanemo v skupini najboljših na svetu in da s smelimi projekti naredimo smučišče Krvavec še bolj zaželjeno turistično destinacijo med ljubitelji narave. Vsem, ki ste glasovali za naš in vaš Krvavec pa bi se rad v imenu celotnega kolektiva, zahvalil in vas povabil, da skupaj z nami 6.12.2019 odprete še eno uspešno smučarsko sezono.

Hvala za zaupanje. Vaš Krvavec


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Poletni park 7 aktivnosti

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. Vključuje kar 7 različnih aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.